Harry Lulofs

Consultancy

Artikel delen?

Harry Lulofs is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft een breed scala aan ervaringen opgedaan in verschillende branches, wat hem een veelzijdige ondernemer maakt. Van fietsenverkoper, restauranthouder, spelersmakelaar tot vastgoedmakelaar.

Huizenbemiddelaar 

Sinds 2021 is Harry Lulofs verbonden aan de Huizenbemiddelaar Makelaardij, een franchise in vastgoed met verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Harry Lulofs kwam terecht in de vastgoedbranche door zijn zoon. “De vestiging in Friesland openen is eigenlijk heel spontaan gegaan. Mijn zoon had een afspraak bij de franchisehouder voor een eigen opdracht en ik ging met hem mee. Tijdens dit gesprek vertelde de eigenaar dat er nog geen vestiging in Friesland was en vroeg me of ik dit wilde openen. Zo gezegd zo gedaan.” Harry Lulofs werkt samen met zijn vrouw, die ook makelaar is van beroep. 

Kort nadat de vestiging in Friesland was geopend, bleek dat de vestiging in Groningen ermee op zou houden. Deze vestiging is overgenomen door Harry Lulofs, waardoor zij nu twee vestigingen runnen. Bij de Huizenbemiddelaar begeleiden ze het aan- of verkoopproces van begin tot eind. Voor specialistische benodigdheden schakelen zij de hulp in van experts.

Kansen in het ondernemerschap

Voordat Harry Lulofs zijn kantoor startte met de Huizenbemiddelaar was hij lang actief in de sportwereld. Zijn liefde voor voetbal zit diep geworteld in zijn hart. Vanaf jonge leeftijd al is hij geïnteresseerd in de sport. Hij is in deze sector terechtgekomen vanuit een hoek die mogelijk onverwacht lijkt. Harry Lulofs verkocht fietsen aan bekenden uit de voetballerij. Zodoende is het balletje gaan rollen en heeft hij de overstap gemaakt naar de sportindustrie. Kort daarna heeft hij zijn eerste speler geplaatst bij de voetbalclub Cambuur.

“Ik zie het leven als een film waarin verschillende hoofdstukken deel uitmaken van het geheel. Voordat ik in de fietsenhandel zat, ben ik restauranthouder geweest van een Italiaans restaurant. Door de mensen die ik ontmoet, doen er zich kansen voor en die benut ik graag.”

Na 10 jaar zijn ondernemerschap in Nederland te hebben ontplooid, is Harry Lulofs de zee overgestoken naar Manchester, Engeland. Hier heeft hij de mogelijkheid gekregen om ook andere vaardigheden te ontwikkelen. Voor een aantal jaren is Harry Lulofs werkzaam geweest bij The Senator Group. Dit bedrijf is een internationale leverancier van kantoormeubelen. “Ik was verantwoordelijk voor de verkoop in meerdere landen in Europa, zoals Duitsland, Frankrijk en Italië. Een voordeel was dat ik verschillende talen spreek, welke ik tevens heb kunnen verbeteren in deze tijd.”

Stichting Sport Ondiep

Daarnaast is Harry Lulofs sinds dit jaar voorzitter van de stichting Sport Ondiep. Dit initiatief is mede door Wesley Sneijder gestart. “Voor de stichting houden we inzamelingsacties en organiseren we benefietavonden om geld in te zamelen om armoede te bestrijden. De stichting heeft als doel om mensen te helpen die het financieel minder hebben. Met het geld dat we ophalen tijdens bijvoorbeeld een benefietavond willen we iets doen voor de minderbedeelden. Zo kunnen de kinderen gratis op de club ontbijten, of wordt de contributie betaald wanneer dat voor de ouders niet haalbaar is.”

Harry Lulofs is betrokken bij alle onderwerpen die aan bod komen. Op deze manier kan hij zich bezig houden met de sport en iets terugdoen voor de mens. Bovenal is het te combineren met zijn eigen bedrijf en geeft het hem de mogelijkheid om te doen wat hij het leukst vindt.